Προγράμματα Γυμναστικής Εν Σώματι


Gravity Fitness

Το Gravity Fitness είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος άσκησης που ενεργοποιεί πολλαπλές μυϊκές ομάδες, χρησιμοποιώντας το σωματικό βάρος του ατόμου ως αντίσταση κατά της βαρύτητας. Το δυναμικό σύστημα τροχαλιών και η ελεύθερη τροχήλατη επικλινής πλατφόρμα του GTS της Total Gym προσφέρουν περισσότερες από 250 ασκήσεις προπόνησης, stretching και Pilates. Πατήστε εδώ για περισσότερα...

 


Barbell Hiit WorkOut

Δώσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο μεταβολισμό σου και ξεπέρασε τα όρια σου συνδιάζοντας υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση και προπόνηση με μπάρες.


Fit moms-to-be

Γιατί τα οφέλη της άσκησης κατά την διάρκεια της κύησης είναι πολλά : - Μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους - Μείωση πόνων από τις περιοχές που δέχονται επιβάρυνση - Μείωση της πιθανότητας για πρόωρο τοκετό - Μείωση της πιθανότητας για παρουσία διαβήτη κύησης - Βελτίωση μυικής αντοχής και δύναμης - Βελτίωση ψυχολογίας.. Και ακόμη περισσότερα για την μητέρα και το έμβρυο!!


Power

H εξέλιξη των προγραμμάτων με τη χρήση ατομικής μπάρας (Barbell), η επόμενη 3η γενιά. Κάτι πολύ περισσότερο από προπόνηση με ελεύθερα βάρη, σημαίνει ενέργεια, πάθος και αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Κάθε τάξη έχει το δικό της μοναδικό στόχο δύναμη, μυϊκή αντοχή, μυϊκή τόνωση και φυσικά μεγάλη κατανάλωση θερμίδων. Ποικιλία στο ρυθμό, στις αντιστάσεις, στο είδος άσκησης και στην επιλογή των ασκήσεων. Αποκτήστε τη Δύναμη της Επιτυχίας


U-BOUND

Το U-BOUND είναι μια διασκεδαστική, μεγάλης έντασης άσκηση με μηδενική αρνητική επίδραση λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη... τη βαρύτητα. Προσφέρει αυτό που πολλοί επιστήμονες αποκάλεσαν ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά είδη άσκησης που δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο. Υπόσχεται ότι θα σας ταρακουνήσει δυνατά...!!!


HIIT

ΗΙΙΤ: Σημαίνει High Intensity Interval Training, δηλαδή υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση και αναφέρεται σε αερόβια άσκηση. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση. Διπλασιάστε την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας καύσης του λίπους. Βελτιώστε αποδεδειγμένα το λεγόμενο βασικό μεταβολικό ρυθμό. Εξίσου κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους ασκούμενους.


Pilates Props

Χρησιμοποιήστε πρόσθετη αντίσταση στο κυρίως ρεπερτόριο του Mat Pilates με τη χρήση δαχτυλιδιού και μπάλας για περισσότερη ενδυνάμωση άνω και κάτω άκρων.


Ενόργανη για παιδιά

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής που βοηθά στο μέγιστο βαθμό τα παιδιά να προλαμβάνουν και να διορθώσουν προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, να αναπτύξουν σωματικές ικανότητες (δύναμη ταχύτητα, αντοχή, ευλυγισία), να αναπτύξουν κοινωνικές και ψυχικές αρετές όπως αυτοπειθαρχία, θέληση, υπευθυνότητα, υπομονή και θάρρος.