Ανακοινώσεις

Άλλη μία γυμναστική χρονιά έφτασε στο τέλος της.
Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Ξεκινάμε δυναμικά από Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, όπου και θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία μας για ραντεβού και προγράμματα (καθημερινά 9:00-12:00 μ.μ. και 15:00-22:00 μ.μ.).
Ραντεβού το Σεπτέμβριο, ανανεωμένοι και έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε νέους στόχους!
Καλό καλοκαίρι, με υγεία!

summer2019

site-gravity2Η Total Gym είναι ο κορυφαίος στον κόσμο κατασκευαστής εξοπλισμού για λειτουργική εκγύμναση και για ασκήσεις με βάρη.

Το Gravity Fitness είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος άσκησης που ενεργοποιεί πολλαπλές μυϊκές ομάδες, χρησιμοποιώντας το σωματικό βάρος του ατόμου ως αντίσταση κατά της βαρύτητας.

Το δυναμικό σύστημα τροχαλιών και η ελεύθερη τροχήλατη επικλινής πλατφόρμα του GTS της Total Gym προσφέρουν περισσότερες από 250 ασκήσεις προπόνησης, stretching και Pilates, δίνοντας μια μοναδική μέθοδο άθλησης, εστιασμένη κλιμακωτά στη δύναμη, την αντοχή, την κινητικότητα και τη σταθερότητα, ιδανική για όλες τις ηλικίες και τις δεξιότητες. 

Το βραβευμένο ως καινοτόμο προϊόν της χρονιάς, GTS της Total Gym, βρίσκεται ήδη στο γυμναστήριο ‘Εν Σώματι’. Αξίζει να το δοκιμάσεις!

site-gravity1

Ξανά μαζί από Δευτέρα 6 Μαϊου

easter-2019

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Το γυμναστήριο “Εν Σώματι” σου υπόσχεται μία νέα χρονιά γεμάτη διασκέδαση, εκτόνωση, άσκηση και υγεία!

Ξανά μαζί από 7 Ιανουαρίου 2019!

wishes-2019

Αγαπημένα μέλη του γυμναστηρίου “Εν Σώματι”, μικροί και μεγάλοι, σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!
Η χρονιά που πέρασε ήταν πολλή όμορφη, χάρη στην παρουσία και στη συνέπεια σας. Καλή ξεκούραση!
Ξεκινάμε 27 Αυγούστου 2018 με προγράμματα ενηλίκων και 10 Σεπτεμβρίου με την ενόργανη γυμναστική για τα παιδιά.
Από 27 Αυγούστου θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του γυμναστηρίου (για το νέο πρόγραμμα και για τα ραντεβού σας) τις ώρες: 9:00-12:00 π.μ. και 3:00-10:00 μ.μ.
Το γυμναστήριο και φέτος 12:00-3:00 το μεσημέρι θα είναι κλειστό.

 

summer-vacation

Άλλη μια όμορφη εμπειρία μας έκανε να περάσουμε υπέροχα, να γελάσουμε, να γυμναστούμε και να έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα.Ευχαριστούμε θερμά το γραφείο οικοτουρισμού Forestis @forestis.rafting για τις υπηρεσίες του και τον δασολόγο μας Pantelis Theodoridis.Η επόμενη δράση μας είναι ¨πεζοπορία στα Στενά του Νέστου¨ που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Νοέμβριο.Τις επόμενες ημέρες θ ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες!!!

View the embedded image gallery online at:
http://www.ensomatigym.gr/news#sigFreeId696ae33d67