Ανακοινώσεις

Αγαπημένα μέλη του γυμναστηρίου “Εν Σώματι”, μικροί και μεγάλοι, σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!
Η χρονιά που πέρασε ήταν πολλή όμορφη, χάρη στην παρουσία και στη συνέπεια σας. Καλή ξεκούραση!
Ξεκινάμε 27 Αυγούστου 2018 με προγράμματα ενηλίκων και 10 Σεπτεμβρίου με την ενόργανη γυμναστική για τα παιδιά.
Από 27 Αυγούστου θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του γυμναστηρίου (για το νέο πρόγραμμα και για τα ραντεβού σας) τις ώρες: 9:00-12:00 π.μ. και 3:00-10:00 μ.μ.
Το γυμναστήριο και φέτος 12:00-3:00 το μεσημέρι θα είναι κλειστό.

 

summer-vacation

Άλλη μια όμορφη εμπειρία μας έκανε να περάσουμε υπέροχα, να γελάσουμε, να γυμναστούμε και να έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα.Ευχαριστούμε θερμά το γραφείο οικοτουρισμού Forestis @forestis.rafting για τις υπηρεσίες του και τον δασολόγο μας Pantelis Theodoridis.Η επόμενη δράση μας είναι ¨πεζοπορία στα Στενά του Νέστου¨ που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Νοέμβριο.Τις επόμενες ημέρες θ ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες!!!

View the embedded image gallery online at:
http://www.ensomatigym.gr/news#sigFreeId696ae33d67

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την δημιουργία τμήματος "Άσκηση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης". Γιατί τα οφέλη της άσκησης κατά την διάρκεια της κύησης είναι πολλά : - Μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους - Μείωση πόνων από τις περιοχές που δέχονται επιβάρυνση - Μείωση της πιθανότητας για πρόωρο τοκετό - Μείωση της πιθανότητας για παρουσία διαβήτη κύησης - Βελτίωση μυικής αντοχής και δύναμης - Βελτίωση ψυχολογίας.. Και ακόμη περισσότερα για την μητέρα και το έμβρυο!!

Ενημερωθείτε από την γραμματεία του γυμναστηρίου μας για τις λεπτομέρειες.

fit-moms-to-be-1

fit-moms-to-be-2

Τα παιδιά της ενόργανης ξεκινούν τα μαθήματα τους Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Θα ενημερωθείτε από την γραμματεία του γυμναστηρίου μας για τις λεπτομέρειες.

enorgnai-boysenorgani-girls

 

Μια ακόμα χρονιά για το μάθημα της ενόργανης γυμναστικής έφτασε στο τέλος της! Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που επέλεξαν το γυμναστήριο “εν σώματι” για την εκπαίδευση των παιδιών τους. Η διεύθυνση και οι γυμναστές του γυμναστηρίου εύχονται σε όλα τα παιδιά Καλό Καλοκαίρι!
Σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο με χαρά, να ζήσουμε πάλι όμορφες στιγμές!