Το γυμναστήριο “εν σώματι” σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Αγαπητοί μας ασκούμενοι, 
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και αισιοδοξία! Η νέα χρονιά να μας βρει και πάλι μαζί στις αίθουσες του γυμναστηρίου μας, να περνάμε όμορφα δημιουργώντας στιγμές χαράς- υγείας – ευεξίας!
Καλές γιορτές!!

Αναστολή λειτουργίας Γυμναστηρίου

Σας ανακοινώνουμε ότι το γυμναστήριο “εν σώματι” αναστέλλει τη λειτουργία του από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 μέχρι νεωτέρας! Ως εκ τούτου ακυρώνεται και η πεζοπορία που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020. Επιπλέον, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο χώρο του γυμναστηρίου. Λυπούμαστε για την εξέλιξη των γεγονότων και ευχόμαστε να επιστρέψουμε και πάλι στις αίθουσες του γυμναστηρίου μας υγιείς και δυνατοί!!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ-ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ – ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 το γυμναστήριο “εν σώματι” θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στο μοναδικό για την ομορφιά του παρθένο δάσος οξιάς «Χαϊντού», το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως “Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης”. Θα ακολουθήσει “τσιπουροκατάνυξη” στο δασικό χωριό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του γυμναστηρίου από Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 με 12:00 και 15:00 με 22:00.

Πρόγραμμα από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Σας ανακοινώνουμε το χειμερινό πρόγραμμα του γυμναστηρίου “εν σώματι” που θα ισχύει από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020. Ευχόμαστε σε όλους τους ασκούμενους μας μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Έναρξη παιδικών τμημάτων 14 Σεπτεμβρίου 2020

Από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινούν τα παιδικά τμήματα γυμναστικής του” εν σώματι”.Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας καλή σχολική και γυμναστική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς.Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τη γραμματεία του γυμναστηρίου 25410-70291 (Ώρες επικοινωνίας 9:00-12:00 και 15:00-22:00)www.ensomatigym.gr

Πρόγραμμα μέχρι 11 Σεπτεμβρίου 2020

Το γυμναστήριο “εν σώματι” άνοιξε!!! Ξεκούραστοι και ανανεωμένοι σας περιμένουμε να γυμναστούμε παρέα,να ζήσουμε όμορφες στιγμές και να πετύχουμε νέους στόχους πάντα με ασφάλεια!!! Παρακάτω θα δείτε το πρόγραμμα που ισχύει μέχρι 11 Σεπτεμβρίου 2020! Ενημερωθείτε από τη γραμματεία μας και για το χειμερινό πρόγραμμα που θα ισχύσει από 14 Σεπτεμβρίου 2020!!

Επανεγγραφές για παιδικά τμήματα 2020-2021

Αγαπητοί γονείς του «Εν σώματι»,

Σας ενημερώνουμε ότι από 3 έως 7 Αυγούστου 2020 μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του γυμναστηρίου για να κατοχυρώσετε την θέση για το παιδί σας στο μάθημα της γυμναστικής. Αρχικά, δίνεται προτεραιότητα στα παιδιά που ήταν και πέρυσι στο γυμναστήριο. Επικοινωνήστε άμεσα διότι οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες εξαιτίας των συνθηκών που έχουν προκύψει λόγω του covid19. Η ανακοίνωση απευθύνεται μόνο στα παιδιά που ήταν ήδη εγγεγραμμένα μέλη. Για τις νέες εγγραφές θα βγει σχετική ανακοίνωση μετά τις 15 Αυγούστου. Ωράριο λειτουργίας του γυμναστήριου:9:00-12:00 και 15:00-22:00!

GYM FOR KIDS

🥇Φέτος το καλοκαίρι και κατά τη χρονική περίοδο 15 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου στο γυμναστήριο ‘εν σώματι’ θα δημιουργηθουν 2 παιδικά τμήματα γενικής γυμναστικής-απασχολησης-ενοργανης εδάφους! Ένα τμήμα για τις μικρότερες ηλικίες του Δημοτικού (Δευτέρα και Τετάρτη στις 18:00) και ένα για τις μεγαλύτερες ηλικίες(Τρίτη και Πέμπτη στις 18:00). Η συμμετοχή στα τμήματα θα είναι με την επίσκεψη.!!! Ενημερωθείτε από τη γραμματεία του γυμναστήριου για τις λεπτομέρειες!!! Με όλα τα μέτρα προστασίας με την καθαριότητα και την υγιεινή που εξασφαλίζει τόσα χρόνια το γυμναστήριο,τώρα ακόμα πιο σχολαστικά!!! Δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να κινηθεί σε μια περίοδο που περιορίστηκε αρκετά!!!🤸

Καλώς ορίσατε στο εν σώματι!

Στο κέντρο της πόλης μας, δημιουργήσαμε το γυμναστήριο σας, με στόχο να καλλιεργήσουμε την αθλητική κουλτούρα σε μικρούς και μεγάλους και να επιβεβαιώσουμε την αρχαία ελληνική ρήση «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Μέσα από την εμπειρία μας και πάντα με σεβασμό, ειλικρίνεια και αγάπη προς τον αθλούμενο, δημιουργήσαμε το εν σώματι με στόχο να σας προσφέρουμε υγεία, δύναμη, ευεξία και κυρίως χαρά, σε ένα καθαρό, ασφαλές και όμορφο περιβάλλον.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες. Επικεντρωνόμαστε σε προγράμματα αίθουσας για τους ενήλικες και σε ενόργανη γυμναστική για τα παιδιά.

Βοηθάμε τον ενήλικα να αποκτήσει ένα υγιές, δυνατό και καλλίγραμμο σώμα και δίνουμε στα παιδιά σας τις βάσεις και τις αρχές για την υγεία και τη σωστή ανάπτυξη τους.

Για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου σας, μέσα στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, σας δίνουμε τη δυνατότητα για την ταυτόχρονη άσκηση γονέων και παιδιών στους χώρους του γυμναστηρίου μας.

Αλλάξτε την φιλοσοφία σας στον τρόπο που γυμνάζεστε, χρησιμοποιώντας το καλύτερο μέσο λειτουργικής προπόνησης (TRX), παράλληλα όμως μπορείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση με τα ομαδικά προγράμματα zumba, yoga, pilates, cardio abs legs και άλλα…

Μέσα από την σελίδα μας, μπορείτε να περιηγηθείτε στα προγράμματά μας, να ενημερωθείτε μεμονωμένα για τον στόχο του κάθε προγράμματος και «φυσικά», είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για προσωπική επικοινωνία!